Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Stemmen in Boxtel Live op 16 maart in gemeentehuis

BrabantsCentrum Boxtel
8 maart 2018

Woningbouw, economie, zorg en infrastructuur. Over deze thema's gaan de lijsttrekkers van de acht politieke partijen op vrijdag 16 maart in ieder geval in debat. Dat gebeurt tijdens Stemmen in Boxtel Live dat door stichting Brabants Centrum wordt georganiseerd. Uiteraard krijgen bezoekers in de raadzaal van het gemeentehuis uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen over andere onderwerpen.

Het verkiezingsdebat wordt geleid door Twan van den Brand, die in 2015 afscheid nam als adjunct-hoofdredacteur van Brabants Dagblad en zijn bedrijf De wereld van Twan startte. Redacteuren Rens van den Elsen, Pål Jansen, Annelieke van der Linden en Henk van Weert van Brabants Centrum verzorgen voorafgaand aan ieder gesprek een korte introductie over het betreffende thema, waarbij ze enkele resultaten noemen die de politieke enquête van de stichting opleverde.

Stemmen in Boxtel Live gaat om 19.30 uur van start. Publiek wordt vanaf een halfuur voor aanvang welkom geheten in De Link, het werkcafé onder de raadzaal. Het komische duo Lelle & Belle ontvangt iedereen en is de gehele avond aanwezig. De verkiezingsactiviteit duurt tot 21.30 uur. Mensen die niet aanwezig kunnen zijn, hebben de mogelijkheid Stemmen in Boxtel Live te volgen via de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »