Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Naastebuur.nl

Inloggen of inschrijven

Genieten van het leven, ook op latere leeftijd. (Door: Cees Hems)Mijn naam is Cees Hems, 74 jaar en geboren in Oirschot. Ik ben getrouwd met Rietje in 1968. Dus 50 jaar geleden en nog steeds blij met elkaar. Wij wonen nu op ons zesde adres, ja we zijn nog al eens verhuisd.  We hebben samen een zoon, een schoondochter en twee kleinkinderen waar we gek op zijn. Ik heb gewerkt als vertegenwoordiger in meubelen en filiaal manager in een grote woonzaak. 

Mijn hobby is tafeltennis bij T.T.V. Taverbo waar ik al 42 jaar lid van ben.  Bij deze vereniging heb ik  10 jaar een bestuursfunctie bekleed, en mede gezorgd dat we een eigen accommodatie hebben gerealiseerd. Mijn taak was er voor te zorgen zoveel mogelijk geld en materiaal binnen te halen, wat aardig gelukt is. Kom maar eens kijken, onze vereniging zit aan de Voetboog en we kunnen nieuwe leden best gebruiken. 

Nu zit ik in het bestuur van Bewonersvereniging Hoogheem. Tevens ben ik vrijwilliger in “De Huiskamer” dat is zeker leuk om koffie te zetten en een praatje te maken met iedereen.Want daar is dan alle gelegenheid toe. Juist dat laatste maakt dat we een vrolijke noot samen kunnen vormen.

Rietje gaat vaak bij eenzame ouderen een praatje maken, waar die dan weer blij van worden. En er even weer van kunnen genieten. Ook gaat ze vaak tennissen bij de Merletten, wat goed is voor haar conditie en juist ook de contacten met haar vriendinnen kan blijven onderhouden.  Dat alles maakt haar weer blij na een zware lichamelijke periode. 

We hopen nog lang andere mensen te kunnen helpen en voor zover mogelijk gelukkig te maken of nog eens te laten lachen, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. 

Probeer in elk geval iets moois van het leven te maken ook op oudere leeftijd.

Ik geef het gouden toetsenbord door aan Jeanne en Maarten Melis.

Deel dit bericht!

Reacties

Kim van Zandbeek
28 mei 2018

Prachtig verhaal, mooi voorbeeld van goed burgerschap.