Menu

Nieuws:

Dag van de Mantelzorg Boxtel

Marjon van den Meerendonk, (Contourdetwern Boxtel)
25 oktober 2018

Op zaterdag 10 november vieren we de Dag van de Mantelzorg. Een landelijke dag waarop u, mantelzorger, eens in het zonnetje wordt gezet! In samenwerking met de gemeente Boxtel bieden we u een gevarieerde en gezellige bijeenkomst van 15.00 tot 19.00 uur in de Walnoot, Reginahof 1, 5282 GC te Boxtel.

Natuurlijk is de wethouder present. Ralph Koolen en Jaen Impro treden voor u op en u wordt verwend met een high wine arrangement verzorgd door Magrets Catering Service uit Liempde.

DJ Larsson Bakker uit Boxtel zorgt voor de nodige gezelligheid.

Ook kunt u ook uw mooiste mantelzorgmoment delen met elkaar en met de mantelzorgconsulenten. Graag horen we uw tips en ideeën!

Voor deze middag bieden wij u gratis vier consumpties per persoon aan. Wilt u meer drankjes consumeren, dan is dit voor eigen rekening.

Voor wie?

Deze middag en avond zijn bedoeld om alle mantelzorgers die zorgen voor een naaste woonachtig in de gemeente Boxtel.

Het is niet de bedoeling dat uw naaste waarvoor u zorgt meegaat. Dit omdat we niet toegerust zijn op het verlenen van zorg of hulp, waardoor u als mantelzorger nog steeds verantwoordelijk zou blijven voor uw naaste. Zo kunt u wellicht minder goed ontspannen.

Mocht u geen opvang hebben voor uw naaste, dan wil het Steunpunt Mantelzorg Boxtel met u mee denken voor een oplossing.

U kunt zich aanmelden tot 1 november 2018 bij Veerle Slosse of Marjon van den Meerendonk, St. Ursula 12, 5281 HV Boxtel door een mail te sturen naar: mantelzorgboxtel@contourdetwern.nl 

Hopelijk tot ziens op 10 november aanstaande!


Reacties