Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Naastebuur.nl

Inloggen of inschrijven

BrabantsCentrum Boxtel
6 augustus 2018

KWF zoekt collectanten

Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding heeft een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker als ideaalbeeld. Daarom financiert en faciliteert de organisatie wetenschappelijk onderzoek, wordt beleid beïnvloed en kennis over kanker en de behandeling gedeeld. De eerste week van september staat in het teken van de jaarlijkse collecteweek. De afdeling Liempde is op zoek naar nieuwe collectanten.

Tijdens de KWF-collecteweek zetten ruim 100.000 vrijwilligers door het hele land zich in. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken, is de Liempdse afdeling van de organisatie op zoek naar nieuwe collectanten voor wijken die momenteel nog niet bezet zijn. Daarnaast is er de wens grotere wijken op te splitsen, zodat iedereen minder tijd kwijt is. De werkzaamheden nemen zo'n drie uur in beslag. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mailadres rsande67@gmail.com.