Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Naastebuur.nl

Inloggen of inschrijven

BrabantsCentrum Boxtel
11 juli 2018

Ontspanningsdag mantelzorgers op gildeterrein

Voor het vierde jaar op rij wordt mantelzorgers een ontspanningsmiddag aangeboden op het schietterrein van het gilde Sint-Barbara & Sint-Joris aan het Essche Heike. De club organiseert het uitje op zaterdag 11 augustus in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg van welzijnsorganisatie ContourdeTwern.

Mantelzorgers worden ontvangen en kunnen aansluitend deelnemen aan diverse activiteiten. Uiteraard begeleiden de gildeleden hen tijdens een schietwedstrijdje met de kruisboog en luchtbuks. Maar ook worden jeu de boules gespeeld, net als enkele oud-Hollandse spelletjes. Daarnaast staat de middag vooral in het teken van ontmoeting en genieten van een drankje met iets lekkers.

De ontspanningsmiddag begint om 13.30 uur; vanaf 13.00 uur zijn mantelzorgers met eventuele introducé welkom. Het is niet de bedoeling dat de naasten voor wie gezorgd worden, meegaan. Mocht er geen opvang zijn voor deze mensen, dan wil het Steunpunt Mantelzorg Boxtel meedenken voor een oplossing. Belangstellenden dienen er rekening mee te houden dat het gildeterrein niet goed toegankelijk is voor rolstoelers. Mensen kunnen zich tot donderdag 6 augustus aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg via e-mail: mantelzorgboxtel@contourdetwern.nl of telefoonnummer (0411) 65 58 99.