Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Naastebuur.nl

Inloggen of inschrijven

BrabantsCentrum Boxtel
11 juli 2018

Zomeractiviteiten Hobbycentrum Boxtel van start

Hobbycentrum Boxtel (HCB) begint komende week met de HCB-Zomerclub. Voor iedereen die in juli en augustus niet op vakantie gaat, zijn er vanaf 10 juli iedere dinsdag en donderdag speciale activiteiten.

Tijdens de HCB-Zomerclub kunnen leden kennismaken met nieuwe activiteiten, zonder zich daaraan te hoeven verbinden voor een langere periode. En voor alle zomeractiviteiten geldt: meedoen kan ook met twee linkerhanden of zonder ervaring. Bij mooi weer vinden de activiteiten buiten plaats. Er zijn workshops van een uur, een dagdeel of een hele dag. In het aanbod zit onder andere een uitgebreide workshop 'werken met hout' op 10, 12, 17 en 19 juli. Iedere dinsdagmiddag is er een Breicafé. Ook op het programma: een wandeling door de Kampina op donderdagmiddag 12 juli. Verder is er een workshop dansen (19 juli) en een spel-instuif (19 juli). Het hele zomerprogramma is te vinden op de website www.hobbycentrumboxtel.nl.